Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
3.67
3 stars: Normal
3 pareri

Disc lamelar frontal SMT 325 #125 /K80 (321658)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

125 lei Lei
Brand
SMT 325 #125 /K80 (321658)
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Performanta optimizata

Mijloacele abrazive utilizate au fost dezvoltate si pentru utilizarea cu polizoare unghiulare de mare turatie (80 m/s) si au fost concepute pentru o gama larga de aplicatii. Un aranjament optimizat al lamelelor de slefuire asigura o eficienta ridicata a slefuirii, o durata lunga de viata si utilizarea optima pana la sfarsit.
Konstante Hochleistung
Inalta performanta constanta

Lamelele de tesatura echipate cu zirconiu, ceramica sau corindon normal sunt aplicate uniform pe discul de baza. Substratul de tesatura optimizat garanteaza ca pe tot parcursul procesului de lucru se slefuieste intotdeauna cu granulatii proaspete si astfel cantitatea de material indepartata ramane constanta.
Hohe Stabilität
Stabilitate ridicata

Discurile de baza din programul SMT sunt realizate din tesatura de sticla speciala sau din plastic armat cu fibra de sticla. Ele sunt extrem de rezistente si asigura o transmisie optima a fortei pe piesa de prelucrat.
Bewährte Sicherheit
Siguranta consacrata

Un proces special de fabricatie asigura legatura deosebit de puternica intre discul de baza si lamelele de slefuire si asigura o siguranta la rupere care depaseste mult cerintele directivei oSa precum si ale standardului de siguranta EN 13743.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura